CINE SUNTEM

Povestea noastră

După mai mult de 15 ani de experiență în companii naționale si multinaționale, în poziții cheie ale departamentelor de vânzări și marketing, în 2017 s-a ivit momentul potrivit de a porni pe un drum propriu.

Nevoia tot mai mare a pieței de conținut digital, respectiv de specialiști de marketing online, a făcut decizia mai ușoară. Așa a apărut LUMOGRAFICA (LUMO = LUMINĂ în limba esperanto).

Concepută inițial ca o companie care să livreze conținut digital externalizat pentru afaceri online (grafică, fotografie, video și conținut text), după mai multe cursuri de perfecționare, workshopuri, tutoriale și cărți de specialitate, am început să furnizăm servicii de marketing digital pentru companii mici, care dezvoltă afaceri offline dar a căror prezență online a devenit din ce în ce mai necesară.

În prezent oferim servicii externalizate de marketing online pentru afaceri locale independente, care se pricep bine la ceea ce fac, dar care preferă să câștige timp externalizându-le, în schimbul angajării și perfecționării unei echipe proprii.

În contextul actual în care toate afacerile, pentru a rezista pe piață, sunt nevoite să își dezvolte o componentă on-line, LUMOGRAFICA își pune la dispoziție experiența și cunoștințele acelor întreprinzători care au nevoie să rămână competitivi pe piață locală.

MISIUNEA NOASTRĂ

Să oferim servicii profesionale de marketing unor companii independente, cu tradiție și experiență pe piețele lor locale, cu scopul de le a crește cota de piață și profitabilitatea pe termen mediu și lung.

VALORILE NOASTRE